rorec

Arădenii au scăpat de şapte tone de deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice în cadrul acțiunii de colectare DEEE organizată de Primăria Arad în parteneriat cu Asociația RoRec, în ultima sâmbătă a lunii martie.

Cei care au decis să înceapă curățenia de primăvară cu predarea pentru reciclare a aparatelor defecte din gospodărie au câștigat electrocasnice noi la tombola organizată în cadrul campaniei sau au primit pe loc tichete cadou (pentru predarea de frigidere sau mașini de spălat vechi).

Astfel, Asociația RoRec a oferit în total 400 de tichete cadou (valoare zece lei/tichet) și 16 persoane au câștigat la tombolă aparate noi (mixer de bucătărie, fier de călcat, cafetieră, cuptor cu microunde).

La tombolă au fost încriși automat peste 170 de arădeni care au predat DEEE-uri sâmbătă 28 martie.

În continuare arădenii pot să se debaraseze de deșeurile electrice și electronice. Pentru deșeurile DEEE grele sau voluminoase este pus la dispoziție serviciul gratuit de colectare de la domiciliu, pe bază de programare.

Numărul de telefon pentru programări este 0751-302.123 sau 0800-444.800, număr apelabil GRATUIT în orice rețea de telefon 7 zile din 7.

Pentru predarea de frigidere sau congelatoare complete sunt oferite tichete cadou în valoare totală de 40 lei (4x 10 lei).

Pentru predarea de  mașini de spălat complete sunt oferite tichete cadou în valoare totală de 20 lei (2 x 10 lei).

Recomandările redacției