cornuriCei 43.999 copii şi elevi care studiază în învăţământul preşcolar  şi gimnazial din judeţul Arad vor primi, în anul şcolar 2014-2015, cornuri sau batoane şi produse derivate: covrigi simpli sau biscuiţi uscaţi.

Conform anunţului publicat de Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, Consiliul Judeţean Arad a lansat procedura de achiziţie publică a contractului privind furnizarea si distribuirea produselor de panificatie pentru elevii din învatamântul primar si gimnazial de stat si privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, din judeţul Arad, în anul scolar 2014-2015.

Se are în vedere achiziţionarea a 7.787.823 porţii a 80 gr./porţie, timp de 177 de zile lucrătoare aferente anului şcolar.

Valoarea zilnică a porţiei este de 0,31 lei/produs/copil/zi, fără TVA.

Valoarea estimată a contractului depăşeşte 2,4 milioane de lei, fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 5 septembrie, ora 09.00.

Operatorul care va câştiga această licitaţie trebuie să asigure şi transportul produselor la grădiniţe şi şcoli, zilnic, bisăptămânal sau săptămânal.

Pentru grupele speciale de consumatori – copii cu diabet, se va asigura regimul alimentar prescris de medical specialist. De asemenea, la cererea motivată a părinţilor, copiii care suferă de intoleranţă la gluten, şi/sau lactoză, dovedită cu acte medicale, vor beneficia de produse lactate şi de panificaţie care nu conţin gluten/lactoză, în limita unei valori zilnice de 1,17 lei/elev sau preşcolar.

 

 

 

 

 

Recomandările redacției