enduroMotoare, adrenalină, competiţie şi natură – la asta sunt aşteptaţi arădenii sâmbătă, pe Valea Rădeştiului. Prima etapă a Cupei Regionale Sebiş Enduro Challenge 2013 – aflată la prima ediţie va debuta cu concursul tradiţional „Valea Rădeştiului Enduro – Cross 2013”. Lion Racing Team a lansat în premieră în Ro­mânia, prima Cupa Regională de Enduro a zonei de Vest. Sebiş Enduro Challenge 2013 se adresează pilotilor de ATV-uri, Quad-uri şi motociclete, nivelul de dificultate al curselor fiind mediu.
Programul competiţional a fost pre­zentat ieri, la Consiliul Judeţean Arad.
Etapa a doua, „Sebiş Enduro Challenge 2013” va fi una de anduranţă, pe circuit închis, urmând să se deruleze pe parcursul a două zile, în 27 şi 28 iulie. În etapa a treia, programată în zilele de 14 şi 15 septembrie, pasionaţii de motoare şi întrecere vor avea parte de un enduro clasic, ocazie cu care va fi desemnat şi câştigatorul.
Etapa a treia a a Cupei Regionale Sebis Enduro Challenge 2013 va avea format de enduro clasic. Finala se va desfăşura între 14-15 septembrie 2013. Taxa de înscriere este de 50 de lei de pilot. În afara taxei de înscriere, piloţii au nevoie nevoie de asigurare medicală, precum şi de licenţă eliberată de Federa­ţia Română de Motociclism. Costul unei licenţe este de 15 euro de pilot, pentru toate cele trei etape.

Recomandările redacției