Atât primarii arădeni cât și cei din alte județe limitrofe județului Timiș sunt chemați, astăzi, să participe, la Timișoara, la o discu­ție cu vicepremierul Liviu Dragnea despre problema regionalizării. Întâlnirea are loc la sediul Consiliului Ju- de­țean Timiș.
După cum ne mărturisea primărița din Semlac, Letiția Stoian, mulți primari arădeni vor profită de această întâlnire pentru a aduce în discuție și alte subiecte stringente și foarte importante pentru desfășurarea în bune condiții a activității din multe dintre administrațiile de comune.
„Pe noi ne preocupă, alături de regionalizare și alte câteva probleme mult mai direct, care ne produc greutăți, cum ar fi deblocarea unor posturi cheie din cadrul aparatului administrativ dar și salarizarea mai substanțială a unora din aceste posturi precum și deblocarea unor finanțări pentru obiective de inte­res general cu lucrări în derulare dar care acum sunt oprite, cum este finalizarea rețelei de apă ori finalizarea noii școli“, ne-a declarat Letiţia Stoian.

Recomandările redacției