OLYMPUS DIGITAL CAMERA pdl 1Primarii democrat-liberali din judeţ se arată mulţumiţi de decizia luată de către conducerea centrală a partidului vizavi de rămânerea lui Gheorghe Seculici în fruntea filialei. Primarul oraşului Sebiş, Gheorghe Feieş, spune că el a avut aceeaşi propunere în cadrul şedinţei de sâmbătă a Biroului Permanent Judeţean al partidului. „În şedinţa BPJ de la finele săptămânii trecute eu am avut această pro­punere. Mă bucur că Biroul Permanent Naţional a decis în acest sens. Consider că este o decizie cumpătată care elimină animozi­tăţile. Faptul că preşedintele Vasile Blaga a avut aceeaşi idee ca şi mine fără a purta vreo discuţie cu el arată că gândim la fel”, a spus Gheorghe Feieş.
Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, apreciază, la rândul lui că decizia este cu atât mai justificată, cu cât Gheorghe Seculici a condus filiala arădeană a democrat-liberalilor timp de 15 ani. În plus, crede Toader, se dezamorsează situaţia tensionată din interiorul partidului.
Primarul oraşului Pecica, Petru Antal, spune că în cadrul şedinţei de BPJ nu s-a putut ajunge la un consens, caz în care crede că decizia conducerii centrale este benefică. „Este o măsură bună, aceea ca Seculici să asigure interimatul până la desfăşurarea alegerilor din filială. În cadrul şedinţei de sâmbătă nu ne-am înţeles şi în aceste condiţii cred că e o decizie corectă”, apreciază Petru Antal.
La rândul său, Ion Micurescu, primarul comunei Bata spune că decizia luată de la centru este cea mai bună soluţie în acest moment. „În condiţiile date cred că în acest moment este cea mai bună soluţie. Trebuie finalizate alegerile la toate nivelurile şi supervizarea este bună. Ca simplu membru, Gheor­ghe Seculici ce putea să supervi­zeze? Aşa, ca preşedinte inte­rimar este o altă situaţie”, apreciază Micurescu.

Recomandările redacției