urgente
La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş Arad a avut loc, în perioada 20-24 aprilie 2015, cursul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă cu primarii comunelor din judeţul Arad. La pregătire, au participat 17 primari din cei 19 programaţi în această serie.
Pe timpul cursului au fost prezentate mai multe teme de pregătire teoretică şi practică, precum managementul situaţiilor de urgenţă; gestionarea situaţiilor de urgenţă la nivel local; protecţia populaţiei, bunurilor materiale şi a mediului în situaţii de protecţie civilă; pregătirea şi conducerea intervenţiei – prezentarea mijloacelor de intervenţie din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş Arad.
Protecţia populaţiei, bunurilor materiale şi a mediului în situaţii de urgenţă şi protecţie civilă, înştiinţare, avertizare, alarmare, adăpostire, asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată, prezentarea autospecialei de intervenţie din dotarea echipei pirotehnice sau a punctului de comandă al judeţului Aradau fost alte teme dezbătute.

Recomandările redacției