Moment stânjenitor trăit de primarul Călin Bibarț la concertul de inaugurare al Festivalului Berii, eveniment organizat chiar de primărie în parteneriat cu mediul de afaceri apropiat primarului.

Așa cum era de așteptat, de departe cea mai îndrăgită formație din Arad, trupa Cargo a umplut până la refuz compartimentul de pe Ștrandul Neptun destinat concertelor care fac parte din Festivalul Berii. Au fost peste 5.000 de spectatori care s-au îngrămădit să asculte hit-urile trupei lor favorite, care a concertat alături de Orchestra și Corul Filarmonicii.

Simțind oportunitatea, nu însă și momentul, primarul Călin Bibarț a intrat triumfal pe scenă, a pus stăpânire pe microfon și a vrut să ridice publicul în picioare (era deja ridicat) cu discursul său. Stupefacție, însă! Publicul s-a lansat într-un cor de huiduieli la adresa primarului, încât acesta nu a putut lega nici măcar o propoziție. Mai exact, incidentul s-a petrecut spre finalul concertului, când lumea era în culmea delirului. 

Momentul a fost cu atât mai penibil, cu cât huiduielile au crescut în intensitate în timp ce Bibarț încerca să „se facă plăcut“. Degeaba au încercat cei de pe scenă, inclusiv solistul trupei Cargo, să dreagă busuiocul, publicul a fost de neoprit în contestarea lui Bibarț.

În cele din urmă, când situația părea că escaladează și chiar risca să scape de sub control, primarul Călin Bibarț a avut înțelepciunea „cea de pe urmă“ să părăsească, în fugă, scena. 

„Felicitări trupei «Cargus»!“

Pentru că un necaz de obicei nu vine de unul singur, în timp ce se străduia să câștige simpatia celor prezenți, primarul Bibarț a comis-o și mai rău de oaie. Acesta a pocit numele trupei Cargo, deși cei prezenți strigau cât de tare puteau: „Cargo!, Cargo! Cargo!“. Bibarț s-a găsit să felicite „trupa Cargus“ și nu o dată, ci cu bis!

 • kkk spune:

  inca nu au aflat ca e bisexual, sa vedeti ce huiduieli ar fi urmat.

 • PREA CU MULTĂ NEGLIJENȚĂ ADMINISTREAZĂ ACEST FRUMOS ORAȘ,, ARAD” TEBUIE SĂ FIE MAI PRECAUT LA SESIZĂRILE CETĂȚENILOR.
  STOP TROTINETELOR ȘI BICICLETELOR PE TROTUARELE DIN MUNICIPUIL ARAD ȘI DIN PARCURI.
  NU IA ÎN SRERIS NICI O SESIZARE.
  AR FI MULTE DE SPUS DAR MĂ ABȚIN.
  TOTE LA TIMPUL LOR?.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției