trifRevigorați în iarnă, pecicanii au dat lovitura în primul meci oficial al anului tocmai în fieful Gloriei! Progresul a indicat din start că se va apăra, a luptat pentru fiecare minge, l-a avut pe Mișu Grozav în zi mare de tot și a fost suficient ca regăsitul golgeter Cosmin Trif să scape pe contraatac și să înscrie (41). Gloria a dominat aproape tot meciul, dar a făcut-o steril, așa că rămâne la 9 puncte în spatele liderului CS Ineu, care și-a făcut astfel weekend-ul și mai plăcut, după victoria de la UTA II. Pecicanii au terminat învingători și au primit fericiți aplauzele suporterilor care i-au însoțit în Micălaca, iar de acum se pot gândi mai liniștiți la plecarea din zona retrogradării.
Mihai Țîrlea, cel care împreună cu Emerich Hirmler (prezent în tribună) a stat 12 ani pe banca pecicanilor, și-a făcut debutul neoficial ca observator tocmai la acest meci, ținând aproape de Vasile Rad, observatorul „de drept” al par­tidei. În timp ce foștii săi elevi erau pe gazon, fostul atacant a ocupat locul dintre băncile de rezerve, iar implicația sentimentală a fost poate și mai mare pentru că Țîrlea a fost și antrenorul Telecomului timp de câțiva ani. De altfel, arena din Micălaca a fost casă şi pentru Cosmin Trif şi fraţii Ponta, toţi trei cu trecut „telefonist”. La final, Ţîrlea a fost îmbrățișat de Dorin Pei, antrenorul de azi al Progresului, care a debutat astfel cu dreptul.
Gloria: Bujor – Banda, Dubeștean, Wild, Topai – Ad. Popa, Palcu, Păvălan, Vasinc, Vereș – Eșanu. Au mai jucat: Rediș, Oaidă.
Progresul: Grozav – Bărbos, Șiclovan, Nadiu, A. Ponta – Baicu, Vasilca, Arsene, Gh. Ponta, Gornic – Trif. Au mai jucat: Pop, Lăcătuș, Stoian, Codrean.
Arbitri: Radu Bîtea – Silviu Mocanu, Adrian Pantea. Observatori: Vasile Rad, Adrian Apătean.

Recomandările redacției