Principalul suspect în cazul femeii ucise și arse pe un câmp dintre localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din județul Giurgiu, era un client obișnuit al saloanelor de masaj erotic. În ultima perioadă, acesta începuse să frecventeze salonul la care lucra și Sabina Mircea.
Polițiștii și procurorii care au lucrat la această anchetă ar fi început să se concentreze către un suspect cu profilul unui maniac sexual, imediat după ce femeia a fost identificată și s-a aflat că lucra într-un salon de masaj erotic din centrul Capitalei.
Surse judiciare au declarat că bărbatul suspectat de comiterea crimei era un client fidel al salonului în care lucra Sabina Mircea. Acesta ar fi venit foarte des la locația respectivă și apare, în acest sens, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.
În acest sens, există presupunerea că cei doi s-ar fi cunoscut în acest mediu, însă, pentru că relațiile sexuale dintre maseuze și clienții lor este interzis, cei doi ar fi stabilit să întrețină relații sexuale în altă parte.
Aici, femeia ar fi fost sechestrată de bărbatul respectiv, care, cred procurorii, ar fi încercat să o violeze. În acest context, agresorul ar fi apăsat-o cu genunchiul pe piept, fapt care ar explica faptul că victima avea o coastă ruptă.
După ce criminaliștii au reușit să reconstituie o amprentă a victimei, ea a fost identificată cu ajutorul unei baze de date eu­ropene, în condițiile în care femeia fuse­se cercetată, în trecut, de poliția spaniolă.
Ulterior, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române au stabilit anturajul în care se învârtea Sabina Mircea.
Așa au aflat polițiștii că, în ultima perioadă, femeia de 32 de ani a fost angajata unui salon de masaj erotic din centrul Bucureștiului. În continuarea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalul suspect este chiar unul dintre clienții locației res­pective.

Recomandările redacției