voleiUVVG ProVolei şi-a îndeplinit obiectivele impuse în weekend, în timp ce Hand United nu a reuşit ce şi-a propus, în meciurile disputate cu reprezentanţii şi reprezentantele Banatului Caransebeş.
Sâmbătă, seniorii UVVG ProVolei s-au impus pe terenul Banatului cu 3-0.  Apoi, duminică, la Arad, juniorii celor două cluburi amintite s-au duelat pentru punctele puse în joc în CN, un duel încheiat la final cu victoria trupei gazdă: 3-2 (21, -10, -21, 21, 10). „Ne-am cam chinuit, dar din cauza noastră. Am început meciul lejer, apoi oaspeţii au întors rezultatul. A contat până la urmă victoria”, a spus antrenorul Marius Maskovits. Acesta s-a bazat pe un lot format din:Jurcă, Gurban, Preda, Şipoş, Motoc, Gjurto, Lopătaru, Both, Truţ, Matica şi Tocoian. UVVG ProVolei nu mai are cum să piardă locul 3 în clasamentul seriei la juniori, şi joacă în ultima rundă cu Oţelu Roşu.
În CN de junioare, Hand United Arad avea nevoie de succes cu Banatul Caransebeş pentru a accede în faza următoare a întrecerii. Din păcate, trupa lui Petru Vidican a cedat fără comentarii, 0-3 (-17, -22, -15). „Păcat că fetele au ratat o şansă importantă. Am făcut cel mai prost joc din acest sezon”, a recunoscut Vidican. Acesta a utilizat un lot format din: Branc, Albu, Jivoinov, Lipşa, Weis, Băbuţ şi Ivasiuc. În ultima rundă Hand United joacă la Lugoj.
S.A.

Recomandările redacției