martianbaiaÎn afara unor declarații optimiste, principalul finanțator nu le-a oferit prea multe motive utiștilor să creadă în intențiile sale bune privind viitorul echipei din Calea Aurel Vlaicu. Majoritatea angajaților clubului au două salarii restante, iar de sâmbătă numărul acestora se ridică la trei, ca să nu mai spunem de faptul că încă niciunul dintre fotbaliștii doriți și pe mai departe la UTA nu au fost invitați la renegocierea noilor contracte.
Încă nici Gheorghe Constantin și Adrian Falub nu și-au dat acordul scris pentru a continua să apere culorile „Bătrânei Doamne” și asta pentru că le este tot mai greu să lucreze în incertitudine. Cei doi i-au înaintat demult patronului un proiect ce are ca finalitate promovarea în Liga 1 la finalul stagiunii următoare și așteaptă demararea acestuia. În primul rând, e vorba despre transferul a nouă jucători de la FC Argeș și FC Bihor Oradea, pe care Adrian Marțian s-a angajat să-i „rezolve” până la finalul acestei săptămâni. Astfel, omul de afaceri clujean ar câștiga din nou un mic capital de încredere, altfel este posibil ca de la începutul săptămânii viitoare, UTA să rămână fără director executiv și antrenor.
Constantin și Falub au numeroase oferte de la alte cluburi importante din România și – probabil – le vor accepta dacă lucrurile nu se mișcă în direcția dorită în Calea Aurel Vlaicu. Prin oraș chiar se vorbește că Adrian Falub ar fi acceptat deja oferta celor de la FCM Târgu Mureș, dar tehnicianul „alb-roșiilor” neagă acest lucru. „Cei care de abia așteaptă să-mi ia locul să mai stea puțin pe tușă. Să mai sape puțin, eu încă nu mă las bătut. Mi-am propus dintotdeauna să promovez cu UTA, sper ca domnul Marțian să-mi ofere condițiile necesare pentru a reuși. Dacă se întâmplă altceva, o să-i anunț pe arădenii de bine care-mi poartă de grijă că sunt liberi să preia ei din nou echipa”, a afirmat „principalul” arădenilor.
Din informațiile noastre, chiar aseară, Marțian ar fi trebuit să aibă întâlnirea decisivă cu Marius Vizer pentru trecerea a cinci fotbaliști din tabăra celor de la FC Bihor în cea a „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției