La începutul stagiunii, Ionuț Popa susținea că e mulțumit de faptul că are doi portari la aproximativ același nivel, putând să-l aleagă mereu pe cel mai în formă dintre Roberto Bodea și Miroslav Orlic. La un moment dat, tehnicianul a instituit și o regulă de la care nu s-a abătut un timp. Goal-keeperul cu două goluri primite într-un meci urma să ia loc automat pe bancă, doar că evenimentele ulterioare i-au dat peste cap planurile lui Popa.
Mai întâi, Orlic a fost plecat de la echipă pentru a-și conduce pe ultimul drum tatăl, apoi Bodea a acuzat dureri la genunchiul la care a avut probleme și spre finalul stagiunii trecute. Niciunul dintre cei doi nu au apărat perfect în ultima perioadă, iar, astăzi, la primul gol al Argeșului, Roberto Bodea putea face mai mult. „Am auzit din tribună oameni strigând că am luat goluri de portar. Aceștia sunt portarii noștri. Am înțeles că Orlic își dorește să plece, iar Bodea a făcut infiltrații la genunchi ca să îl pot folosi”, a comentat Ionuț Popa.
Într-adevăr, și situația porta­rilor e mai mult decât neplăcută. Cu Orlic mai mult cu gândul la rezilierea contractului și Bodea care are nevoie de 5 săptămâni de repaus total pentru a-și reface cartilagiul de la genunchiul cu probleme, la rând ar veni juniorii. Marinel Creța (18 ani) sau Rafael Zamfir (17 ani) ar putea debuta până la finalul acestui an, completând pleiada de juniori aflată la dispoziția staffului tehnic utist.

Recomandările redacției