Procurorul Adina Florea, nominalizată de Toader la conducerea DNA, a primit aviz negativ la CSM

0
377

Adina Florea a fost întrebată de vicepreşedintele CSM Codruţ Olaru cum motivează faptul că în decurs de 72 de ore a avut 11 apariţii publice, unele intervenţii durând o oră, dacă tot a pomenit de „procurorii-vedetă” din Direcţie. Florea a spus că nu s-a considerat vedetă şi că nu acesta e rolul ei.

Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Codruţ Olaru, a întrebat-o, luni, în cadrul şedinţei Secţiei pentru Procurori a CSM, pe Adina Florea cum vede necesitatea televizării şi a promovării propriei imagini vizavi de cea a instituţiei, în condiţiile în care a avut 11 apariţii publice în interval de 72 de ore de la nominalizare, unele intervenţii durând şi o oră, şi în contextul în care luni a vorbit că în DNA ar fi fost scoşi în faţă anumiţi „procurori-vedetă”.

„Nicidecum. Eu nu m-am considerat vedetă şi nu e rolul meu. Dimpotrivă chiar, vreau ca presa să uite de mine. A fost vorba despre o chestiune referitoare la aspecte ce vizau activitateaa mea profesională în acea oră, nicidecum despre altceva. Niciodată nu am apărut în spaţiul public, dacă într-adevăr am apărut excesivă a fost ca un răspuns a ceea ce presa a continuat să mă întrebe în mod constant. Poate şi entuziasmul momentului, dar nu asta îmi doream să fie imaginea”, a răspuns Adina Florea.

Adina Florea a criticat, luni, în interviul în cadrul Secţiei pentru Procurori a CSM, maniera în care anumiţi procurori -vedetă ai DNA „au fost scoşi în faţă”, precizând că rolul unui procuror este să fie discret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.