vizita AMCÎn săptămâna care a cuprins acti­vităţile din cadrul programului naţional „Şcoala altfel“, Fundaţia AMC Betleem Lipova a fost, de asemenea, alături de elevi, oferindu-le astfel posibilitatea mai multor clase de la Liceul „Atanasie Marienescu“ să participe la diferite activităţi noi şi interesante pentru aceştia.
Elevii au vizitat serele cu plante, unde au desfăşurat oră practică de de ştiinţe ale naturii, având ocazia să vadă plantele în mai multe stadii de evo­luţie, de la sămânţa ce se pune în pământ până la răsadurile de plantat în seră.
Elevii s-au bucurat să vadă răsa­durile de roşii, ardei, vinete, varză şi alte vegetale dar şi animalele şi pă­sările din gospodărie.
De asemenea, au avut loc şi alte activităţi: jocuri, concurs de desene, teste care se refereau la ceea ce au văzut în sera de răsaduri.
Au fost premiate cele mai frumoase desene şi cei mai activi elevi.
Dar participanţii nu au uitat de Paşte, de Iepuraş şi pentru că se apropie această Sfântă sărbătoare, copiii de la „AMC Betleem“ au oferit cadouri elevilor care au vizitat casa. Pe lângă cadourile unice ale copiilor, vizi­tatorii au fost răsfăţaţi şi din punct de vedere gastronomic. Astfel că bucătă­reasa le-a oferit dulciuri pregătite în bucătărie.
Toate surprizele şi acţiunile deosebite au făcut ca zilele desfăşurării programului naţional „Şcoala altfel“ să reprezinte adevărate momente de sărbătoare după cum a subliniat şi Monica Urs asistent social la AMC Betleem Lipova.

Recomandările redacției