Crosul are loc duminică

Fundaţia Română a Inimii şi Forumul Naţional de Prevenţie, alături de cluburile Rotary Club Arad, Rotary Arad Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate Arad şi Interact Cetate Arad,  invită arădenii la un cros pentru încurajarea sănătăţii cardiace, cu ocazia zilei Mondiale a Inimii.

„Promenada Inimilor”, care va avea loc duminică, 28 septembrie, a ajuns la cea de a II-a ediţie şi este un concept simplu şi inovator ce are ca scop  încurajarea arădenilor de toate vârstele să facă sport şi mişcare, lucruri vitale pentru o inimă sănătoasă.

Startul se dă din faţa Primăriei, la ora 10.30. Traseul de 3,7 km porneşte de pe platoul Palatului Administrativ – Libelula – McDonald’s – Teatru – Sosire Platoul Primăriei Municipiului Arad (două ture).

Primii 100 de participanţi înscrişi vor primi gratuit câte un tricou şi o mapă personalizată.

Înscrierile vor avea loc duminică pe platoul din faţa Primăriei, începând cu ora 08:00 şi până la ora 10:00. Înainte de start antrenorii de la Pure Fitness au pregătit o încălzire pentru toţi participanţii la cros.

Premierea se va face pe două categorii de grupe: bărbaţi şi femei, însă vor mai exista încă trei premii surpriză. Evenimentul se va încheia cu un zumba mob (dans de întreţinere).

Recomandările redacției