Având în vedere nefericitul eveniment privind dezinfecția-dezinsecția-deratizarea de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad, conducerea liceului face mai multe precizări.

Conducerea școlii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad își exprimă regretul privind situația creată ca urmare a acestui nedorit eveniment care va constitui întotdeauna un MEMENTO pentru activitatea noastră.

În numele cadrelor didactice și al nostru personal, ne cerem scuze părinților dar și tuturor celor care au avut sau nu o implicare emoțională și nu numai, privind acest eveniment care ne-a produs tuturor o vie emoție și o profundă nemulțumire.

Ancheta este, încă, în desfășurare, dar, noi considerăm că dezinsecția-dezinfecția și deratizarea nu s-a efectuat corespunzător. Cei vinovați vor răspunde pentru superficialitate și lipsă de profesionalism.

Precizăm că am desfășurat, cu sprijinul I.Ș.J., DSP-ului, a unor școli din municipiu (cărora le mulțumim) și a unei firme specializate, activități de igienizare a tuturor claselor, coridoarelor, etc.; de fapt, a întregului spațiu a școlii noastre, așa încât, în data de 20.01.2020, au început cursurile urmând să se facă recuperări pentru orele pierdute, potrivit unui program elaborat de comun acord de către cadrele didactice și părinți.

Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad va demonstra, în continuare, că este o unitate de învățământ prestigioasă, conștientă de misiunea școlii, pentru prezent dar și pentru viitor”, spun reprezentanții Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”.

Recomandările redacției