Păulișana Păuliș a încheiat anul pe locul 9 în Liga a IV-a, cu 19 puncte, puțin sub obiectivul fixat în vară, însă cu un meci mai puțin decât majoritatea echipelor.
Echipa antrenată de Dinu Maghici a avut unele prestații mai slabe, dar în mare măsură s-a ridicat la așteptările conducerii. „Suntem mulțumiți de echipă în acest tur de campionat, cu toate că au fost câteva sincope, câteva meciuri pe care puteam să le tratăm altfel. Dar, una peste alta, suntem mulțumiți și ne uităm cu încredere la retur. Nu avem în plan despărțiri nici la nivel de lot, nici în staff, dar vom încerca să ne întărim în această iarnă” , susține Florentin Iancu, președintele Păulișanei.
Stadionul de la Păuliș a suferit și el modificări, iar conducerea nu are de gând să se oprească aici. „Investim în bază în măsura în care se poate. Nu s-au mai făcut mo­dificări de peste 10 ani și am încercat în acest an să mai schimbăm lucruri și vom continua să o facem. Am schimbat uși, geamuri, va urma o curățenie generală a clădirii și – probabil – vor fi investiții și pe partea de termoficare. Luăm în calcul și refacerea gazonului, plus alte aspecte, dar care acum sunt doar la nivel de planuri. În vară am avut acele probleme destul de grave cu suprafața de joc, iar pe viitor va necesita niște intervenții mai ample. Baza noastră e frumoasă, are potențial și, ușor-ușor, am vrut să progresăm și din acest punct de vedere. Bineînțeles, totul e posibil prin sprijinul Primăriei și al domnului primar Turcin, foarte apropiat de club”,
Dacă la nivel de lot și staff nu se vor face mari modificări și obiectivul trasat rămâne același. „Vom începe pregătirea după 20 ianuarie, momentan nu avem trasat întreg calendarul, dar ne dorim să începem cât mai bine returul. Din punct de vedere al obiectivelor pentru retur, ne dorim să punem din ce în ce mai mult accent pe copii și juniori, dar asta necesită investiții în infrastructură și staff. Eu îmi doresc foarte mult să creștem din acest punct de vedere, să avem mai multe grupe juvenile, iar până la urmă asta se leagă și de investițiile pe care dorim să le facem în bază. Nu se poate una fără cealaltă. Ca și loc în clasament, obiectivul rămâne cel stabilit în vară, o clasare în primele 6-7 echipe ale campionatului și – bineînțeles – să rămânem o nucă tare a Ligii a IV-a” a concluzionat încheiat Iancu.
Păulișana Păuliș debutează în 2019 cu un duel pe teren propriu cu CS Ineu. Se pare că primul transfer pentru retur va fi Adrian Brutyo, care – de fapt – se întoarce în Podgorie după o jumătate de an petrecută la Curtici.

Recomandările redacției