semlacViitorul Tisa Nouă a părăsit terenul în minutul 68 al partidei de de la Semlac, la scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, după ce limitele sportive ale jocului fuseseră depășite de mult. Dănuț Drida, antrenorul trupei din Tisa Nouă, a motivat de ce s-a ordonat retragerea formației sale prematur. „Arbitrul a fost înjurat, și de gazde, și de oaspeți, de s-a auzit până la Șeitin. Ne-a ajuns când gazdele i-au spart gura lui Rada, atunci am ieșit. Personal, eu nu am nimic cu arbitrul Radu Bîtea”, a spus Drida.
Lui Radu Bîtea i s-a reproșat cu precădere că n-a stăpânit cum s-ar fi impus jocul. Arbitrul ar fi transmis că e decis să abandoneze activitatea. Totuși, Comisia Județeană de Arbitri are varianta să-l reprofileze în asistent, mai ales că Radu Bîtea s-a numărat printre cei considerați de perspectivă.
Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Arad va judeca, joi seară, cazul Semlac. Indiferent dacă Radu Bîtea e sancționat de Comisia Județeană de Arbitri, echipa Viitorul Tisa Nouă e pasibilă de o înfrângere la masa verde, pentru părăsirea terenului din proprie inițiativă.

Recomandările redacției