UTA a încheiat sezonul 2023-2024 cu un eșec în capitală, 0-2 împotriva lui Dinamo, iar meciul de duminică a reprezentat și ultima prezență a lui Rareș Pop în tricoul formației arădene înainte de revenirea la Rapid odată cu finalul împrumutului.

Juniorul UTA-ei a intrat pe teren la pauză, dar nici el nu a avut un impact prea mare asupra jocului: „Din păcate, nu am reușit să luăm cele trei puncte așa cum ne-am propus și să terminăm sezonul la cota 40. A fost o victorie meritată a celor de la Dinamo, diferența s-a făcut la atitudine. Ei au intrat montați încă din primul minut, erau dornici să obțină cele trei puncte, de care chiar aveau mare nevoie. Noi, din păcate, nu am prestat cel mai bun joc al nostru și asta s-a văzut pe tabelă. Din păcate, s-a simțit o relaxare și nu trebuia să se întâmple asta. Teoretic, suntem fotbaliști profesioniști și trebuia să dăm totul pentru a obține cele trei puncte”

În următoarea perioadă, mijlocașul se va concentra pe studii, deoarece va susține examenul de bacalaureat, după care se va prezenta la București pentru a-și începe aventura la noua echipă: „Mă duc în perioada de pregătire, doresc să mă impun, dar până atunci vreau să trec cu brio de examenul de bacalaureat. Eu nu știu de înțelegeri între cluburi, în așa fel încât să joc din nou la UTA, nu vreau să comentez. Trebuie să mă gândesc doar la prestația mea și să progresez din orice punct de vedere. Nu știu dacă sunt pregătit sau nu să joc la Rapid, evident, trebuie să mă adaptez. Însă la orice club aș juca, nivelul fotbalului românesc e același. Nu contează că joc la UTA sau Rapid, nivelul e același, trebuie doar să joc cât mai bine”

Fotbalistul care va împlini 19 ani luna viitoare a strâns 64 de partide în Superligă pentru UTA, în care a marcat șapte goluri, oferind și șase pase decisive.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției