Profitând de vremea blândă a acestui început de an, o serie de administraţii nu au mai aşteptat primăvara… calendaristică pentru a relua ori finaliza unele lucrări exterioare începute anul trecut.
Astfel, la Bocsig, edilul Florin Ciul ne-a  spus recent că se bucură că a putut finaliza lucrările la şcolile din centrul de comună precum şi la grădiniţă, aici intrând şi lucrările la celebrul Castel Karagheorghevici – locaţie ce va găzdui în curând clesele de elevi ce au fost aici înainte de începerea reabilitărilor .
„Am avut iniţiativa de a profita din plin de vremea caldă – mult peste zero grade – din a doua jumătate a lui ianuarie, dar mai ales din această lună şi am reluat şi în parte chiar finalizat lucrările de reabilitare a obiectivelor şcolare, lucrări începute anii trecuţi. Vorbim aici de cele două corpuri ale şcolii şi de grădiniţă. Între timp a intervenit o defecţiune la încălzirea centrală din clădirea cunoscută sub numele de Castelul Karagheorghevici – locaţie ce are acum un aspect cu totul diferit, atât pe exterior, cât şi pe interior, precum şi din punct de vedere al structurii de bază. Lucrările s-au realizat cu finanţatre majoritară din bugetul local, tocmai pentru a le putea grăbi şi finaliza la timp“, ne spunea recent primarul din Bocsig.
Dorinţa administraţiei este ca până la viitoarea vacanţă operaţiile să fie înche­iate şi elevii să reia cursurile şi în celebrul corp al şcolii proaspăt reabilitat.

Recomandările redacției