Antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint susține că elevii săi au fost luați de val după ce au reușit mai multe victorii cu echipe consacrate din prima ligă. Balint spune că nu se gândește la demisie și este hotărât să lupte până la capăt alături de elevii săi. Constantin Budescu a avut un meci senzațional la Arad. A reușit un hat-trick, al doilea din carieră, într-o partidă în care giurgiuvenii i-au umilit pe băieții lui Laszlo Balint.

E clar că aveau alte așteptări de la noi, apoi trebuie să spun că ăștia suntem în acest moment. Îmi asum acest rezultat. Cred că ar trebui să privim situația pe ansamblu.

Obiectivul nostru trebuie să fie menținerea în prima ligă și suntem pe la jumătatea clasamentului. Trebuie să ținem fruntea sus.

Ideea e este că poate ne-a luat valul, având în vedere că am avut niște rezultate spectaculoase. E adevărat, ne doream mai mult. Suporterii sunt convins că așteptau alt parcurs. Realitatea spune că UTA trebuie să se lupte pentru menținerea în prima ligă.

Ne doare cum terminăm acest an, însă per ansamblu în acest an la UTA s-au întâmplat lucruri frumoase. Ne prinde bine această pauză. Lupta e lungă. Probabil că lupta noastră nu e cu aceste echipe…

Eu nu sunt genul de antrenor care să renunțe. O să duc această luptă până la capăt. Dacă clubul se gândește că trebuie o schimbare de antrenor, atunci lucrurile sunt clare. Cel mai ușor este să cedezi în momentele grele. Ce facem? Cedăm? Dăm bir cu fugiții? Eu o să lupt până la capăt”, a declarat Laszlo Balint la Digi Sport, imediat după meci.

ECHIPELE DE START

UTA: F. Iacob – Bustea, Erico da Silva, Melinte, Rrumbullaku – Buhăcianu, Albu, Isac, Tescan – Hora, c. Rus

Rezerve: Balauru – Tomozei, N. Roşu, Morar, F. Ilie, C. Popescu, Al. Ioniţă II, D. Rusu, Oroian

Astra: Lazar – Hugo Sousa, Graovac, Găman, Radunovic – Crepulja – David Bruno, Riza, Budescu, V. Gheorghe – Stahl

Rezerve: M. Popa – Dima, Balaure, Azulay, D. Gheorghe, Moise, Montini

Recomandările redacției