cciaTârgul Primăverii organizat în perioada 16-19 aprilie 2015 la Expo Arad a înregistrat un număr record de vizitatori. Peste 10.000 de persoane au vizitat standurile cu flori şi produse de grădinărit, oferte turistice, piese de mobilier, precum și salonul lichidărilor de stocuri și salonul de hobby. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție și a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
„Acest număr reprezintă o premieră absolută pentru Târgul Primăverii, în condițiile în care înregistrăm o creștere cu 66,6% a numărului de vizitatori, față de anul trecut. Chiar dacă este dedicat publicului larg, pentru expozanţi, Târgul Primăverii este o şansă reală de a-şi promova şi dezvolta afacerea. Încurajăm activităţile de business la fiecare acţiune a Camerei de Comerţ, fiind conştienţi de oportunităţile pe care le poate oferi participarea la un eveniment de acest gen”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.
Târgul Primăverii a adunat peste 60 de expozanți din România și Ungaria care au prezentat publicului larg produse și servicii de sezon.
Următorul eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este EDU2JOB (7-8 mai 2015), o manifestare care îmbină cerearea și oferta de educație și locuri de muncă de pe piață.

Recomandările redacției