liga3Echipa lui Cristi Sculici a fost la câteva secunde de un rezultat pozitiv, al șaptelea consecutiv în acest retur. Însă, în cel de-al treilea minut de prelungire, Dubei a împins mingea în poartă la o fază de bi­liard și AFCM Reșița a luat toate punctele din „duelul” cu echipa de la marginea Aradului.
Per ansamblul său, confruntarea din Valea Domanului a fost una de uzură, cu formația gazdă aflată la cârma partidei și cu tinerii de la Vladimirescu stând foarte bine în defensivă și acționând mai ales pe contraatac. La o astfel de fază, Păcurar putea da lovitura în minutul 72, pentru ca finalul să aparțină apoi bănățenilor. După cum vă spuneam, a căzut și golul în poarta lui Mitrea, însă arădenii sunt mulțumiți de atitudinea tinerilor din lot.
„Chiar au jucat bine copiii, mai ales din punct de vedere tactic. Au respectat întru totul sarcinile antrenorului, dacă nu era acea ultimă fază… Dar, ăsta e fotbalul, a fost un nou meci po­zitiv pentru noi. Păcat că nu mai sunt prea multe meciuri de disputat, sunt sigur că am fi acumulat punctele necesare salvării de la retrogradare”, a precizat Ovidiu Coman, directorul sportiv al celor de la CS Vladimirescu.
Cristi Sculici a utilizat următoarea formulă de joc: Mitrea – Bobeciuc, Ciobanu, Tudoroiu, Istin – Drăgan, Iancu – Stănaia (Abiodun), Purece (Dobai) Kocsis –Păcurar.

Recomandările redacției