romanstiliSebișul are la dispoziție 10 zile să pregătescă derby-ul de promovare cu „Bătrâna Doamnă”. Echipa de pe malul Crișului Alb ia fără joc punctele cu retrasa Minerul Mehedinți, în timp ce adversarul său are o deplasare de risc maxim vineri, la Rovinari, în compania „satelitului” prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu. Anntrenorul Adrian Abrudean intenționează să-i spioneze pe „alb-roșii” și la această ultimă reprezentație înainte de „ciocnirea” de pe „Motorul”, însă: „Prioritatea noastră este să ajungem cât mai pregătiți din toate punctele de vedere, fotbalistic, psihic, motivațional. Apoi, aș vrea să am absolut toți jucătorii apți pentru acest meci și există speranțe că așa se va întâmpla”.
Într-adevăr, accidentat de mai bine de trei săptămâni, Ștefan Mardare a revenit la antrenamente, iar sâmbătă ar putea evolua câteva minute și în amicalul pe care sebișenii îl vor disputa în compania divizionarei a patra, Șoimii Lipova. Apoi, conducerea clubului face eforturi să rezolve situația contractuală a lui Marius Roman. Fostul utist era încă legat de Craiova lui Mititelu, însă, din câte se pare, e o chestiune de zile până când își va (re)dobândi dreptul de joc pentru sebișeni.
Tot sâmbătă, la Zăbrani, în etapa a 15-a a Ligii a IV-a, Abrudean inten­ționează să trimită în luptă câțiva jucători din lotul primei echipe, printre care Șoltesz, Mureșan, Susan, Toader sau Corcoveanu.

Recomandările redacției