Remus Bujor este un arădean stabilit în Londra. El face parte din categoria românilor cu care ne putem mândri cu adevărat. Arădeanul a reușit să facă din pasiunea lui o adevărată modalitate prin care inspiră sute de mi de oameni.

Pasiunile lui sunt fotografiatul și moda, iar din acestea două el a reușit să creeze o comunitate uriașă pe mai multe rețele de socializare precum Instagram, Facebook sau chiar platforma arhicunoscută în rândul tinerilor TikTok.

Remus face pozele de unul singur, iar după ce le postează cei care îl urmăresc pot vedea unele dintre cele mai elegante ținute pentru diferite ocazii, dar și ținute obișnuite din viața de zi cu zi. Chiar dacă pentru Remus este doar o pasiune o face într-un mod atât de profesional, încât firme uriașe precum Hugo Boss, Moss Bros, Roja Parfums sau chiar firma de ceasuri Thomas EarnShaw, i-au cerut colaborarea. Acestea sunt doar o mică parte din brandurile care au decis să colaboreze cu arădeanul Remus Bujor. De-a lungul timpului Remus a încurajat mulți tineri și le-a oferit o viziune în ceea ce privește moda și cum trebuie să poarte o ținută în funcție de eveniment.

Cu toate că majoritatea hainelor lui Remus fac parte din categoria celor scumpe, el nu încurajează să dăm mulți bani pe îmbrăcăminte dacă aceasta nu este una de calitate.

O ținută elegantă, un costum din trei piese spre exemplu, trebuie să fie dintr-un material bun, un material natural, cum ar fi lâna sau bumbacul. Este important să ne uităm la acest aspect deoarece calitatea unui costum este dată în primul rând de către materialul din care este făcut. Eu accept colaborări numai cu branduri care au produs de calitate deoarece nu vreau ca hainele pe care le port numai să arate bine, dar și să fie de o calitate foarte bună“, a spus Remus.

Un alt lucru amintit de acesta a fost faptul că trebuie să fim noi înșine, să nu uităm că putem să ne îmbrăcăm și să purtăm ce accesorii ne plac nouă.

 

Recomandările redacției