Starea proastă a drumului Pâncota-Seleuș, care a fost reabilitat în toamnă, a făcut obiectul a nenumărate luări de poziție, atât din partea unor politicieni, cât și din partea oamenilor de rând care au reacționat pe rețelele de socializare. De asemenea, ziarul nostru a scris de mai multe ori cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe acel tronson de drum, având în vedere că ruta Pâncota-Seleuș face parte din cea mai importantă șosea județeană, care face legătura între Arad și Moneasa.
Având în vedere reacția opiniei publice și a presei, reprezentanții Consiliului Județean au ținut să precizeze că este vorba de un drum aflat încă în lucru, peste care nu s-a pus încă stratul de uzură.
„Pe tronsonul respectiv a fost realizat un marcaj de culoare galbenă, specific șantierelor în lucru, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic. Marcajul galben informează și asupra caracterului provizoriu al lucrării. Precizăm că toate reparațiile și intervențiile asupra lucrării se realizează exclusiv pe cheltuiala constructorului și nu a Consiliului Județean Arad”, susțin cei de la Consiliul Județean.

Recomandările redacției