Căpitanul Marco Enciu a revenit în tricoul Sebișului după etapa de suspendare primită pentru carto­nașul roșu de la Reșița și a înscris singurul gol în deplasarea de la Ghiroda, prima victorie a lui Merșca din postura de antrenor principal.
La prima fază importantă a oaspeților, în minutul 13, Mărgărit a executat o lovitură liberă în ca­reu, fundașii au respins defectuos și Enciu a marcat din centrul careului mare. Până la pauză cele două echipe s-au întrecut în ratări, dar cel mai aproape de gol a fost Sze­kely: atacantul Sebișului l-a driblat pe portarul M. Gakos, dar șutul său a fost respins de pe linia porții.
În repriza secundă, jocul a fost unul fragmentat, fără prea multe ocazii. Totuși, elevii lui Cosmin Merșca își puteau dubla avantajul în minutul 87, când Pîslaru a tras în bară. Așadar scor final 0-1 și sebișenii țin pasul cu plutonul fruntaș, fiind la doar două puncte în spatele echipei de pe locul 2.
Formații:
Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Hotca (Totic 67), Horcea, Mureşan – Mancaş, Saizu (Giuricici 55), Ţugui (Lazăr 86), Cio­banu (Șofran 50) – Jichici – Baranyi.
Sebiș: G. Gakos – Goșa, Pîslaru, Ciochină – Petculescu (Toma 90+4), Ruță, Bi Nene, Cl. Vereș (Pop 89) – Mărgărit (Rugină 90+2) – Enciu, Szekely (Susan 62)
Arbitri: Cristian Vieru, Ciprian Fiter, Ludovic Zifceac.
Observatori: Dan Miholcea, Viorel Vancea.

Recomandările redacției