Crișul Chișineu-Criș a revenit pe locul 2 în clasamentul Seriei a IV-a după o victorie dramatică contra timișenilor de la Giarmata, golul decisiv fiind înscris de Alin Mihai cu câteva minute înainte de final. De asemenea, victoria consemnează faptul că echipa chișeuană nu a pierdut nici un meci acasă în acest an, indiferent că a fost vorba de Liga a IV-a sau a III-a.
Elevii lui Adrian Abrudean au început cum nu se putea mai prost: oaspeții au deschis scorul în minutul 5, când Dagău a scăpat în poartă lovitura de cap a lui Beloescu.
Dar, egalarea nu s-a lăsat mult așteptată: Rosenblum l-a faultat în careu pe Ianc în minutul 18, iar căpitanul Alin Pavel a transformat lovitura de la 11 metri. Până la finalul primului mitan, cei mai activi jucători au fost Modan de la gazde, respectiv Călin de la oaspeți, ambii cu câte două ocazii, dar scorul pauzei a fost 1-1. Trupa antrenată de „Știli” a ieșit mai montată de la vestiare, iar Budur îi putea aduce în avantaj în două rânduri, însă „bulgarul” n-a reușit să o facă. Giarmata putea da lovitura în minutul 79, dar Călin a luftat din poziție ideală și ultimul cuvânt avea să fie al gazdelor.
În minutul 87, Ciornei a centrat din lovitură liberă, mingea a fost deviată până la Alin Mihai, care a trimis în plasă din 4 metri pentru golul de trei puncte.
Victoria readuce Crișul pe poziția a doua, iar în ultima etapă echipa lui Adrian Abrudean se va deplasa la Alba Iulia, pentru duelul cu Unirea.
Formații:
Crișul: Dagău – Al. Pavel, Gligor (Ciornei 38), Siminic – Lazăr (A .Mihai 69), Maghici (Lung 84), Ianc, Lezeu (Cluj 74) – Piț, Modan, Budur.
Giarmata: Narița – Cochințu, Buzdugan, Stupu, Sporin, – Olteanu (Damian 90), Rosenblum – Popan (Gânju 70), Ochea (Găvruță 46), Călin – Beloescu.
Arbitri: Vlad Inoan (Florești) – Cristian Mureșan (Florești), Radu Pascu (Satu Mare)
Observatori FRF: Constantin Semen (Târgu Jiu), Sorin Ciotlăuș (Deva)

Recomandările redacției