Fura mororina din rezervoarele tractoarelor dar a fost prins. Poliţiştii Secţiei numărul 3 Poliţie Rurală Chişineu-Criş l-au depistat pe principalul suspect în cazul unor furturi de motorină din rezervoarele unor tractoare.
Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 13 spre 14 dar şi 19 spre 20 martie, B. Dumitru de 45 ani, a furat 60 litri de motorină, din două tractoare parcate pe raza localităţii Cintei.
Acum, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Şi în cursul nopţii trecute, poliţiştii arădeni au prins în flagrant doi tineri în timp ce furau opt radiatoare din cupru, din incinta unui centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase, din municipiul Arad.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Seria furturilor nu s-a oprit aici. Poliţiştii Secţiei numărul 1 Poliţie Rurală Arad au identificat doi tineri suspecţi în cazul unui furt comis pe raza localităţii Mănăştur, faptă înregistrată iniţial cu autori necunoscuţi.
Cei doi, au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comeciale, de unde au sustras băuturi alcoolice, cafea şi răcoritoare, în valoare totală de aproximativ 650 lei.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei doi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției