rivisÎn ciuda faptului că nu este una dintre formațiile din județ care se omoară cu pregătirea între partidele oficiale, Șoimii Tauț a fost egala UTA-ei timp de 45 de minute. Mai mult, și raportul ocaziilor a fost echilibrat, lucrurile schimbându-se după pauză când divizionara a patra a terminat benzina.
Antrenorul „șoimilor” a fost foarte activ pe margine, corectând în special pozițiile în teren ale elevilor săi. La final, chiar dacă scorul i-a fost defavorabil echipei sale, Claudiu Riviș a rămas și cu aspecte pozitive.
„Pentru mine a contat antrenamentul, un antrenament cum demult nu am mai avut. Am dat totul din noi, efortul a fost maxim și nu fără rost, căci am avut ocaziile noastre. Au fost câteva realizări colective și personale, dar și destule minusuri, de altfel normale când joci împotriva unui adversar mult mai bine cotat, cu două eșaloane peste noi”, a precizat tehnicianul „portocaliiilor”, care în amicalul de miercuri seara nu s-a putut baza pe Ruja, Bontea, Ardelean, Szellelky și Toc, toți fotbaliști cu pretenții de titulari.
Pe primii trei Riviș va conta în weekend, când echipa sa înfruntă Mailatul și împotriva căreia își dorește un rezultat pozitiv.
„Jucăm pe un teren greu, însă am încredere în băieți, mai ales după lucrurile bune văzute în amicalul cu UTA”, a adăugat Riviș.

Recomandările redacției