Robert Mustacă a semnat cu UTA în această vară, după ce l-a impresionat pe Mircea Rednic în meciurile amicale și la antrenamente, dar aventura sa la Arad s-a terminat după mai puțin de două luni. Fotbalistul de bandă a intrat pe teren în toate cele patru etape din noul sezon, de fiecare dată în repriza secundă, dar nu a adus vreun plus în jocul „roș-albilor”.

La ultimul meci, victoria cu Poli Iași, Mustacă a fost introdus în locul lui Rareș Pop în minutul 53, dar nu a prins finalul de meci pe gazon, deoarece a fost înlocuit în minutul 88 cu Cristi Mihai. După meci, Mircea Rednic declara:  „Lui Mustacă i-am zis să nu facă greșelile lui Rareș și să joace simplu, eficient. La prima minge a vrut să dribleze vreo trei jucători, dar și pe noi de pe bancă. L-am lăsat de două-trei ori, defensiv a făcut greșeli, îmi pare rău pentru el, dar trebuie să faci ce zic eu”

Înainte să semneze cu UTA, Mustacă a fost jucătorul Farului, fiind împrumutat în repetate rânduri, la Unirea Slobozia (de două ori) și Concordia Chiajna.

Locul fotbalistului de 20 de ani în planurile lui Mircea Rednic ar putea fi luat de Raul Stanciu. În vârstă de 16 ani, acesta a luat parte la antrenamentele primei echipe până acum două săptămâni, când au intervenit unele probleme contractuale. Între timp, tânărul mijlocaș a semnat contractul cu UTA și ar putea fi prezent pe gazon inclusiv la amicalul de astăzi cu Avântul Periam.

Recomandările redacției