roli sebisAntrenorul roș-albilor n-a modificat formația de start de runda trecută și ce s-a întâmplat în derby i-a dat dreptate. Botiș, dublat de Filaret, l-a anihilat aproape complet pe Ionuț Radu, iar Voicu și-a pus la bătaie experiența în fața lui Bo­zian, căruia i-a permis prea puține realizări. Principalele pericole ale Naționalului erau blocate, Chindriș a recuperat din nou enorm la mijloc, iar cu o linie mai în față, schimbul des dintre Piț și Hlistei a dezordonat gândurile defensive ale celor de pe malul Crișului Alb. Cu Szekely și Strătilă în formă bună, dar și cu ceilalți fotbaliști dispuși la efort, UTA a tranșat meritat derby-ul în favoarea ei.
„Apreciez atitudinea băie­ților mei. Știam că vom fi față în față cu un lider neînvins, ce avea doar patru goluri primite și dispune de un atac bun. Jocul s-a ridicat peste nivelul la care activăm acum. Și vântul a fost adversar pentru ambele echipe. Ce s-a întâmplat în minutul 46 face parte din joc. Și noi am fost în inferioritate în tur, aveam 1-0 în minutul 60”, a comentat Roland Nagy.
Șeful băncii tehnice arădene avertizează că UTA nu trebuie să se considere încă promovată: „Mă bucur că am trecut peste un joc cu miză mare, dar nu se încheie nimic aici. Ne așteaptă jocuri grele, nu avem voie să credem că trebuie să facem doar simplu act de prezență. Dar e important că am câștigat, victoria ne dă moral”.

Recomandările redacției