utaRoli Nagy a dat uitării victoria de sâmbăta trecută: ca să-și mențină statutul de echipă cotată cu prima șansă la promovare, UTA trebuie să vină cu trei puncte din Oltenia.
Arădenii au plecat ieri spre Craiova, acolo unde înnoptează la Hotelul Sydney. Mâine, după prânz, „roș-albii” ajung în comuna Braloștița, unde îi așteaptă Gheorghe Ciurea și a sa dârză trupă de la CSO Filiași.
„Vrem să continuăm ce am parcurs în special în acest retur. Venim după victorie cu liderul, ne gândim la același lucru și contra celor de la Filiași. Din punct de vedere al încrederii și al moralului, suntem OK. Nu rămâne decât să respectăm din nou adversarul”, transmite Roland Nagy.
Utiștii țin garda ridicată, pentru că știu ce-i așteaptă: echipă bună, teren greu, miză mare. „Ne-au pus la grele încercări în tur, când au smuls un punct la Arad. În prima etapă a returului, au încurcat prima clasată. Ciurea, prin ce a făcut ca jucător, imprimă echipei ce-și dorește. Am auzit că gazonul nu e la un nivel bun, echipa se agață de orice, logic că nu ne așteaptă un joc ușor, dar ne interesează doar cele trei puncte”, e mesajul antrenorului arădean.
Mitrea – Voicu, Botiș, Cotoc, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor, Piț – Hlistei – Szekely ar putea fi primul „unsprezece” arădean. Copil era incert cu o zi înaintea plecării, dar s-a simțit mai bine și a făcut deplasarea. A revenit și Silaghi după suspendare, acasă au rămas Filaret, Ousmane (cumul de avertismente), Blănaru și Varga (probleme de ordin medical).
CSO Filiași – UTA se joacă la ora de aprilie, adică 17,00. Brigada de arbitri e formată din: Denis Haidiner (Hunedoara), Cristian Petrean (Deva) și Alin Saraol (Deva). Observatorii federali sunt; Sorin Găman, din Târgu Jiu și Luis Moisescu, din Drobeta Turnu Severin.

Recomandările redacției