balajȘi trupa lui Roland Balaj de la Șofronea a reluat activitatea, gândindu-se deja la primul obiectiv al anului, care începe în scurt timp. Pe 26 ianuarie, Aqua Vest debutează în faza zonală (la Macea) a Memorialului „Nicolae Ardelean” și vrea să-și apere titlul cucerit anul trecut. „Suntem deţinătorii trofeului şi ne simţim obligaţi să participăm”, a spus Roli Balaj.
Șofronenii au plănuit câte trei-patru antrenamente pe săptămână și au perfectat până acum două meciuri amicale, cu CS Ineu, pe 16 februarie, și Progresul Pecica, pe 23 februarie. Urmează să se stabilească date și pentru confruntări cu Șoimii Șimand și Național Sebiș.
Recunoscută drept una din echipele solide ale D-ului arădean, Șofronea anunță că vrea să-și respecte statutul.
„Sper să fim aceeași echipă modestă și, credem noi, serioasă. Ne vedem de drumul nostru, nu avem nici plecări nici veniri, suntem în același lot”, a transmis Balaj. Fotbalistul-simbol al localității situate la șapte kilometri de Arad se arată destul de sceptic cu privire la drumul pe care e nevoit sportul-rege s-o apuce în ultima vreme: „Am mai spus-o și lumea s-a uitat ciudat la mine că se pot retrage chiar şi echipele susţinute de primării. Am înţeles că şi la noi  există probleme, la modul cel mai serios. Nu ştiu dacă toate echipele vor continua. Nu vor mai fi dispuse primăriile sau societățile care susţin echipe să le fie afectate bunul mers…”.
Şofronea a terminat turul pe poziția a zecea, având același număr de puncte, 26, ca și rivalii și vecinii de la Curtici. „Grănicerii” au însă golaveraj superior.

Recomandările redacției