nagy ancaFrânată de oltenii lui Gheorghe Ciurea, UTA își mută atenția spre deplasarea de vineri, de la Giarmata. Până atunci, Roland Nagy speră să corecteze principala problemă pe care a sesizat-o la trupa sa în ultimul meci.
„Eram conștient că adversarii vor juca pe contraatac, Noi am avut o primă repriză în care n-am reușit să venim cu presiune mai clară în fața porții. Și a trecut timpul, n-am înscris din oportunități. La pauză am atins aspectul, dar jucător cu un stâng bun ne-a lovit. Dar până la gol m-a nemulțumit precipitarea”, a remarcat antrenorul utist.
„Am alergat după egalare, cu haosul care intervine în asemenea momente, când e normal ca adversarul să fragmenteze jocul. N-am fost mai pe poartă, am pierdut și răbdarea, pierdeam baloanele în atac, doar să smulgem egalul. La ultima fază am avut ocazie mare, dar poate că dacă nu dai totul fotbalului, apare o lege a compensației, nimic nu e întâmplător”, a adăugat fostul mijlocaș.
„Sete de revanșă după egal”
Suporter Club UTA anunță că e alături de echipă și vineri, într-un „meci foarte important pentru moralul echipei. După rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu toţii  avem sete de revanşă iar primul prilej de a ne demonstra încă o dată pretenţiile la şefia seriei va fi în meciul contra echipei din judeţul Timiş. Chiar dacă meciul va avea loc vineri, distanţa scurtă, sperăm să îi determine pe cât mai mulţi utişti să asiste la partidă. Cei care doresc să vină în deplasare o pot face cu autocarul, întâlnirea suporterilor fiind vineri, 3 octombrie, ora 13.30, în faţa stadionului Francisc Neuman (UTA). Costul deplasării: 10 lei. Înscrieri se pot face la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: suporterclubuta@yahoo.com”

Recomandările redacției