nagy

Roland Nagy dă duminică verdictul asupra noilor veniți

La amicalul de la Sîntandrei, UTA a avut doi fotbaliști în probe: Petru Ojog și Răzvan Petcu. Primul provine din Republica Moldova, a împlinit 24 de ani pe 17 iulie și e fundaș, la bază. A fost junior la Zimbru Chișinău și, înainte să joace la FC Costuleni (ultimul său club), a mai fost la Iscra Stal, tot din prima ligă de peste Prut. Petcu e fundaș central, e născut în 1988 și s-a afirmat la FC Hunedoara. S-a despărțit în iarnă de cei din orașul Corvinilor și a trecut la FC Caransebeș, promovată în liga secundă la capătul sezonului trecut.

Amândoi au fost incluși în formula de start de antrenorul utist Roland Nagy, care îi ține sub observație. „Duminică, după jocul de la Caransebeș avem un verdict mai clar în privința lor”, a punctat fostul mijlocaș.

Tehnicianul arădean a caracterizat amicalul cu Crișul drept un antrenament bun. „Cipri Rus a fost cu poftă de gol, am avut și realizarea lui Leucuța din repriza secundă, dar și multe alte ocazii. Adversarul s-a mobilizat cât a putut, a dorit să se ridice la nivelul nostru”, a relatat Nagy, care s-a revăzut cu Bogdan Iambor, amicul său din vremurile Tricotajelor Ineu: „Mai joacă fără probleme, la fizicul lui! Criuș Sîntandrei e o echipă serioasă, cu un antrenor, Dianu, la fel de serios și dispune de o bază sportivă foarte frumoasă”.

Recomandările redacției