vladiVladimirescu s-a întors cu un punct de la Lugoj și, discret ca venirea primăverii la noi, poate spera. Deocamdată, roș-albaștrii nu se pot hazarda să spună prea multe, dar e un început.
„Nu s-a făcut capăt de țară când am pierdut primele două meciuri din retur, nu sărbătorim nici acum, nu am câștigat Champions League, avem o victorie și un egal. Rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să fim de două ori mai sârguincioși, pentru că s-a demonstrat – cu muncă și voință, cu implicarea tuturor, se poate. E un echilibru în relația conducerii tehnice şi administrative cu jucătorii, se poate vorbi de o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, e invitaţia la realism a preşedintelui Rolland Szabo.
Punctul adus de la Lugoj face ca Vladimirescu să părăsească ultima poziție! Arădenii urcă pe locul 11, la egalitate cu Apă Craiova, care a remizat pe teren propriu cu Giarmata. pe locul 11. „Sperăm să reușim să continuăm trendul bun. Cu încă un rezultat pozitiv etapa viitoare, cu Făgetul, putem spune că ne apropiem de plutonul aflat deasupra liniei. Avem o pauză apoi, ar fi foarte important un rezultat bun, am putea spune că terminăm prima treime a returului într-un mod pozitiv”, a observat Szabo .
Și, după atâtea etape triste, la Vladimirescu se mai poate remarca și faptul că de două etape nu s-a primit gol. „Se confirmă forma bună a lui Mitrea, el a fost și în tur printre puținii remarcați. Sigur, trebuie remarcată toată echipa, dar, într-un fel, în frunte cu el, din punct de vedere al formei sportive. Toate meciurile din acest an s-au jucat pe terenuri desfundate, iar de la mijloc în sus jucătorilor noștri le-a fost greu să-și valorifice calitățile tehnice. Dar îi așteptăm și pe ei, vrem să putem lăuda și alți jucători în meciurile următoare”, a conchis conducătorul lui „Vladi”.

Recomandările redacției