filiasiSorții au vrut ca Sebișul să debuteze în noua stagiune a Ligii a III-a la Filiași, localitatea de baștină a noii achiziții, Marius Roman. „Am vorbit deja cu el și mi-a spus câte ceva despre această echipă. Am înțeles că sunt muncitori și ambițioși și, cu siguranță, vor dori să facă o primă impresie bună ca orice echipă nou promovată. Vor juca cu elan, asta e sigur, dar experiența și valoarea individuală a jucătorilor noștri sunt de partea noastră. Concluzionând, e o primă etapă favorabilă”, spune Adrian Abrudean, antrenorul „alb-albaștrilor”.
CS Orășenesc Filiași a câștigat campionatul în Liga a IV-a Dolj, iar la baraj a trecut cu 3-2 de vâlcenii de la Flacăra Horezu. Echipa este antrenată de Gigi Ciurea și are ca obiectiv menținerea în eșalonul trei.
Până la deplasarea din Oltenia, Sebișul mai joacă un amical cu fosta rivală din seria a V-a, Șoimii Pâncota, echipă ce va lua startul în Liga a II-a tot peste două săptămâni. Până la acea dată, Abrudean își propune să-l recupereze măcar pe atacantul Ionuț Radu, considerat principala „gură de tun” a echipei.

Recomandările redacției