keseReprezentativa  „tricoloră” de fotbal a disputat aseară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, meciul cu Insulele Feroe, din etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. România și-a atins scopul, cele trei puncte, însă prestația a fost palidă.
Singura reușită a partidei a căzut în minutul 21, când Claudiu Keşeru a marcat pentru a patra oară la naţională. Atacantul celor de la Al Gharafa a avut noroc. Maxim a bătut aproape perfect o lovitură liberă din afara careului, mingea a lovit bara şi a ricoşat la fostul stelist, care nu a iertat, deşi a oferit ceva emoţii. Cu toate că au mai avut câteva ocazii de a face 2-0, elevii lui Iordănescu au ajuns în postura de a fi salvați de la ru­șinea unui egal de portar. În minutele de prelungire, Pantili­mon a scos din vinclu șutul lui Edmundsson.
Formații:
România: Pantilimon – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Sânmărtean (Prepeliţă ‘85) – Ad. Popa (Torje ‘71), Rusescu (Tănase ‘60), Maxim – Keşeru
Insulele Feroe: Nielsen – J. Davidsen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen – Faero – Holst, Olsen, Jacobsen, Vatnhamer – Edmundsson.

Recomandările redacției