„Ne rugăm pentru sănătatea colegului nostru, consilierul județean George Botizan care se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în urma unui accident teribil suferit în după-amiaza aceasta! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia lui George și sperăm că aceștia vor fi binecuvântați cu vești bune cât mai curând! Aveți grijă de voi! Doamne ajută!”, spun colegii de partid ai lui George Botizan.

Astăzi, 27 mai 2024, în jurul orei 18.00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în care, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N79/A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt bărbat.

„Din cercetări s-a stabilit că, un bolovan s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din față a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu autoutilitara. În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital de echipajele medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului autoutilitarei a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, șoferului autoturismului urmând a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Este vorba despre Gheorghe Botizan în vârstă de 34 de ani.

Citește și: https://www.glsa.ro/consilier-judeten-inconstient-dipa-ce-o-piatra-a-picat-pe-masina-foto/

 

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției