rugbyCS Universitatea a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Divizia Naţională de rugby. După eşecurile cu Năvodari şi Iaşi, arădenii au căzut sâmbătă, un nou examen, acum în Valea Jiului, pe terenul Științei Pe­troșani. Ca şi runda trecută, echipa lui Ovidiu Șerban a început curajos jocul, dar s-a stins după jumătate de oră, de vină fiind din nou lipsa de experienţă, dar şi greşelile individuale.
„Am jucat bine, conducând cu 5-3 până în minutul 30. Apoi cei cu experienţă au cedat, tinerii au clacat psihic, nu şi fizic, iar în rugby se simte imediat când un jucător greşeşte. S-a jucat destul de dur, dar nu peste limita regulamentului. Îmi place totuşi că băieţii sunt disciplinaţi, nu am făcut un meci tocmai rău, dar încă sunt necopţi şi trebuie să am răbdare cu ei. Nu am folosit jucători de 17 ani şi am avut doar patru schimbări la dispoziţie, iar asta s-a simţit în economia jocului. Am început cam în aceeaşi formulă ca şi cu Iaşiul, iar punctele noastre au fost marcate din două eseuri”, a povestit antrenorul arădean.
CSU Arad rămâne cu patru puncte în clasament, ocupând locul şase, iar etapa viitoare va înfrunta ultima clasată, RCM Galaţi. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 10, în Sânicolau Mic.

Recomandările redacției