UTA a început excelent meciul din Cetatea Chindiei, cu o fază de toată frumusețea: călcâi de efect Pop și lob perfect Cipri Rus de la 16 metri. A fost golul ce părea că des­chide drumul „roș-albilor” spre un nou rezultat pozitiv la Târgoviște, dar lucrurile nu au stat deloc așa.
Spațiile mari din apărarea arădenilor nu puteau rămâne netaxate de Neguț și colegii săi și, chiar dacă Rus avea să reușească „dubla”, „Bătrâna Doamnă” a bifat al cincilea insucces stagional: 2-4. „Nici nu știu ce spun exact, probabil trebuie să punem capul în pământ, să muncim mult mai mult și sa eliminăm greșelile pe care, inexplicabil, le facem meci de meci. Când antrenorul pregătește meciul și ne explică ce vrea de la noi tactic și noi nu putem aplica în momente cheie chiar nu mai știu ce să spun. Cu siguranță, suntem cu toții de vină. Cât des­pre golurile mele, e cea mai tristă «dublă» din carieră, atâta timp cât nu am putut scoate nici măcar un punct. Dar, indiferent de ceea ce a fost azi și analizele tuturor, de mâine trebuie să uităm și să ne pregătim și mai bine. Vin meciuri din ce în ce mai grele și UTA nu trebuie să fie pe post de Moș Crăciun și să împartă puncte tuturor”, spune Rus, care a purtat și banderola de căpitan în lipsa lui Enescu.
Într-adevăr, absențele unor fotbaliști ca El Hasni, Costin și mai ales Enescu și-au pus amprenta pe evoluția modestă a „roș-albilor”. „Bineînțeles, ne-au lipsit toți, dar asta e situația. Trebuie să-și revină fiecare, pentrua nu risca recidiva. Sperăm să îi avem apți cât mai repede pe toţi, pentru că vin meciuri de foc”, a mai punctat atacantul de 27 de ani, ajuns la cota 5 goluri în prezenta ediție a ligii secunde în tricoul Campioanei Provinciei.

Recomandările redacției