oscar_ Pistorius_reeva.jogActorii Ryan Gosling şi Charlize Theron ar putea juca într-un film inspirat de drama atletului sud-african Oscar Pistorius.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, numele Ryan Gosling şi Charlize Theron sunt vehiculate în multe cercuri de la Hollywood, în legătură cu un proiect cinematografic inspirat de drama atletului Pistorius.

În noaptea de 14 februarie, Oscar Pistorius, atletul sud-african care concurează cu proteze întrucât are ambele picioare amputate, a împuşcat-o mortal pe iubita lui, modelul şi actriţa Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, cu patru focuri de armă.

Canadianul Ryan Gosling, care şi-a anunţat recent intenţia de a-şi lua o pauză în cariera de actor, ar urma astfel să îl interpreteze pe Oscar Pistorius, iar actriţa Charlize Theron, ea însăşi fost manechin, ar urma să o interpreteze pe Reeva Steenkamp.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în „Mickey Mouse Club”, popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake. Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele „Jurnalul/ The Notebook”, „Blue Valentine”, „Cursa/ Drive” şi ” The Ides of March” fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” şi „The Place Beyond the Pines”.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică „Tânăra adultă/ Young Adult” (2011).

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției