amadioDincolo de nervii provocați ca urmare a faptului că a descoperit de abia acum că Patrice Feussi nu mai avea drept de joc din 27 martie, Adrian Marțian nu a mai criticat evoluția jucătorilor, sau cel puțin nu a mai dat nume. A spus doar că regretă și mai mult eșecul de la Râmnicu Vâlcea, după ce Mioveniul a reușit să se impună miercuri după-amiază.
„Dacă ăia au bătut la Vâlcea, noi de ce nu am putut? Dar, poate echipa chiar nu are valoa­re și nici nu a interesat-o prea mult să răsplătească eforturile noastre și a suporterilor. Asta e, s-a dus și ultima speranță la promovare cu acest egal, știu ce am de făcut mai departe. Azi nu sunt supărat, după Vâlcea am fost…”, a menționat patronul „textiliștilor”.
Rugat să numească câțiva fotba­liști care i-au plăcut după meciul de la Târgu Mureș, Marțian a spus: „Păi, ca de obicei Monac, apoi mi-a plăcut și băiatul ală, Siminic. A jucat simplu în apărare, și-a făcut bine treaba ca de fiecare dată. Și Amadio a apărat bine, la cele două bare ale adversarilor nu cred că putea face mai mult. În rest…”.
În schimb, Falub a vorbit în general frumos de toți jucătorii săi, cu o mențiune specială pentru Voiculeț. „La ce calități are, ar trebui să joace în Liga 1. Dar, dacă se va mulțumi cu puțin, va rămâne mereu la echipe de locul 5-6 în eșalonul secund”, a punctat antrenorul arădenilor.

Recomandările redacției