blanaruÎn intermediara de miercuri, Gloria a dat piept pe teren propriu cu o altă formație din partea inferioară a clasamentului, care încă are emoții privind supraviețuirea în eșalonul patru. Dacă în prima parte Zăbraniul s-a descurcat binișor, la reluare gazdele au zburdat pe teren și s-au impus la scor de tenis.
Arădenii au controlat partida încă din start și la prima fază de poartă au deschis tabela. În minutul 12, Radu Dubeștean a marcat la colțul lung printr-un șut din afara careului. Apoi, Cosmin Gîlcă l-a întrebuințat serios pe Nichici, iar Vasinc a greșit o preluare simplă ce-l punea în situație clară de gol.
Vasinc s-a revanșat înainte de pauză, când a reluat cu capul, sub bară, o centrare din corner: 2-0.
Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași auspicii, însă „tramvaiștii” au fost mai pragmatic. În minutul 49, defensiva oaspeților a mai cedat încă odată și Blănaru a înscris cu latul din gura porții pentru 3-0.
Topai a ratat o nouă ocazie, însă Radu Dubeștean nu a făcut același lucru de la punctul cu var, 4-0. „Galben-albaștrii” nu au oprit motoarele și, după ce Eșanu și Gîlcă au fost impreciși la finalizare, același Cosmin Gîlcă nu a mai greșit ținta după ce a scăpat singur cu Nichici, 5-0.
Până la urmă, pe lista marcatorilor avea să se înscrie și Eșanu cu un șut la colțul lung, 6-0.
După acest rezultat rotund, Gloria se află la 5 goluri distanță pentru a atinge „borna” 100 de reușite în prezenta stagiune.
Gloria: Bujor – Topai, Ev. Wild, Dubestean, Hulbăr – Popa, Blănaru, Palcu, Gîlcă – Vasinc, Eșanu. Au mai jucat: Manea, Banda, Gherghel, Vereş.
Zăbrani: Nichici – Moţ, Roşca, Şchiopu, Ţepeş – Firă, Daltin, Schmidt, Pană – Miţiţi, Matica. Au mai jucat: Vancea, Marica, Stoiu.
Arbitri: Dorinel Herţeg – Emil Cristea, Emil Arsa. Observatori AJF: Florin Dumitru, Flavius Domide
Denis Cicortaș

Recomandările redacției