Lucrările de schimbare a gazonului sunt în plină desfășurare la Arena „Francisc Neuman”, unde UTA va reveni în luna ianuarie. Până atunci, „roș-albii” mai au două meciuri pe teren propriu în acest an, cu Farul și Universitatea Craiova, care nu se vor mai juca la Oradea, după cum a anunțat Mircea Rednic ieri, după duelul cu FC Voluntari. Rămâne de văzut unde vor decide „roș-albii” să dispute cele două meciuri, principala variantă fiind Municipalul din Sibiu, unde s-a jucat întâlnirea dintre UTA și Oțelul, printre alternative numărându-se și stadioanele din Mediaș sau Târgu Jiu.

Pe lângă schimbarea gazonului, la arena inaugurată în 2020 se vor mai desfășura în următoarea perioadă și lucrările de refacere a canalizării. În cei trei ani și jumătate au existat destule probleme din acest punct de vedere, la fiecare ploaie torențială existând infiltrații la demisolul stadionului.

Anunțul legat de refacerea canalizării a fost făcut astăzi de Primăria Municipiului Arad:

„S-a semnat contractul de reconfigurare a canalizării Stadionului „Francisc Neuman”.
Miercuri, 6 decembrie 2023, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de refacere a canalizării la stadion. Durata de execuție a contractului este de 6 luni. În prima etapă sunt prevăzute următoarele: proiectare, respectiv realizarea documentației tehnico-economice pentru fazele proiect tehnic, documentație de execuţie, documentație tehnică pentru autorizație de construcție, proiectare organizare execuție, toate acestea in termen de 2 luni de la emiterea ordinului de începere din partea Beneficiarului. Se va acorda o lună pentru verificarea proiectului și emiterea autorizației de construire. În etapa a doua se realizează execuția lucrării în termen de 4 luni de la predarea amplasamentului liber de orice sarcini și emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Asistența tehnică va fi asigurată de către proiectant pe întreaga durată de execuție a lucrărilor până la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea acestora.
Valoarea totală a contractului este de 484.866 lei (TVA inclus)”
 • alexandrion spune:

  In 2022 firma S.C. STANCIU IRRIGATION COMPANY S.R.L. avea 2 angajati iar activitatea principala conform cod CAEN 4321 este de : Lucrari de instalatii electrice
  instalații (cablaje) electrice și de armături electrice
  instalații (cablaje) pentru telecomunicații
  instalații (cablaje) pentru rețele de calculatoare și televiziune prin cablu, inclusiv cu fibre optice
  antene satelit
  sisteme de iluminat
  alarme de semnalizare a incendiilor
  alarme antiefracție
  iluminat stradal și semnalizatoare electrice
  sisteme de iluminat al pistelor din aeroporturi
  Spor la treaba !!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției