O veste care a îndoliat presa arădeană și nu numai. Florin Matei, unul dintre cei mai vechi jurnaliști s-a stins  din viață, după o grea suferință. Tristul anunț a fost dat de către fiul său Daniel pe o rețea de socializare.  

„Bună,

Într-o ultimă postare pe acest cont, și conform dorinței lui, vă anunț cu regret în suflet că Matei Florin a plecat dintre noi spre o lume mai bună .

Dumnezeu să-l odihnească.

Priveghiul are loc în Arad la Casa Funerara Rostyl, pe strada Cocoșilor, numărul 64, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă la ora 12 la cimitirul Pomenirea”, se spune în postare.

Imediat pe contul jurnalistului au ănceput să ,,curgă” mesajele de condoleanțe.

,, Ne-ai părăsit, prietene!Dumnezeu sa te ierte și sa te odihnească. Rămânem în lumea asta nebuna fără cuvintele tale înțelepte. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”

,,O să ne lipsești tare mult!

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină!”

,,Drum bun, prietene! Cuvintele tale întotdeauna aduceau normalitatea, aduceau momente de gândire, de bine. Drum bun! Ne vei lipsi! Vei bucura cerul și stelele cu înțelepciunea, cu sufletul tău bun și cuvintele frumoase. Și poate ca le vei pune sa rezolve un rebus sau o anagrama. Drum bun, Florin!”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje transmise .

Transmitem și noi condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Recomandările redacției