targ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad  a deschis ieri cea de-a XXV-a ediție a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje – Agromalim. Ediția din 2014 se bucură de cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani.

Evenimentul a fost deschis de președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici, care a adresat un mesaj de sărbătoare cu ocazia ediției cu numărul 25 Agromalim. La deschiderea evenimentului au mai participat: secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvăltării Rurale, Peter Tamas Nagy, directorul MADR, Gheorghe Neață, președintele CJA, Nicolae Ioțcu, Lazar Zoltan, din partea Camerei Agricole a Ungariei, președintele CCI Bistrița – Năsăud, Vasile Bar, președintele CCI Teleorman, Marin Niculcea, președintele CCI Ilfov, Dumitru Dan, numeroși deputați și senatori, primari, reprezentanți ai autorităților din domeniu, parteneri ai CCIA Arad și oameni de afaceri din regiune.

„Ediția din 2014 a evenimentului este cu atât mai răsunătoare cu cât adună cel mai mare număr de participanți din istorie, peste 250 de expozanți și o suprafață ocupată record de 3500 mp interior și 25.000 mp exterior. Agromalim este un eveniment care a trecut demult testul timpului, devenind unul dintre cele mai mari evenimente de profil din țară și punctul de întâlnire pentru specialiștii în agricultură din nouă țări: România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia, Spania, Polonia și Serbia. Agromalim abordează cu înalt profesionalism agricultura în ansamblul ei, oferind platforma ideală pentru dezvoltarea domeniilor care contribuie sănătos la economia românească”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Produse în premieră mondială, cursuri de agricultură ecologică mixtă, conferințe pe teme de specialitate, întâlniri de afaceri, expoziții și demonstrații, concursuri și multe altele pe parcursul celor patru zile de Agromalim.

În cadrul Agromalim vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate, animale de rasă (taurine, ovine, cabaline, animale de hobby).

Târgul este deschis publicului larg de joi, 11 septembrie, vineri și sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, iar duminică de la 10:00 la 16:00.

Pe parcursul celor patru zile de eveniment, transportul este asigurat gratuit de către organizatori, de la stația Podgoria.

Ştefana Mladin

Adrian Cotuna

 

 

 

Recomandările redacției