Printre obiectivele pe care administrația comunei Olari le avea în planul de construire a fost și un edificiu amplasat în centrul de comună în care să se poată desfășura anumite evenimente sociale, altele decât spectacolele cultural-folclorice care erau găzduite de Căminul Cultural.
Așa s-a născut în urmă cu circa doi ani ideea ridicării unei săli de evenimente.
Așa se face că în această perioadă, pe terenul oferit de Primăria Olari obiectivul a fost ridicat prin sponsorizarea majoritară a Combinatului Agroindustrial Olari, director fiind Dimitrie Muscă, el însuși fiu al satului și cu sprijinul comunității ortodoxe și a parohiei ortodoxe dar și a administrației locale
„Sala are o capacitate de 200 de locuri, la care se adaugă bucătăria și grupurile sanitare. La etaj sunt și câteva camere de cazare pentru oaspeții comunei, ținând cont de faptul că avem o serie de cooperări și asocieri transfrontaliere cu diverse comunități și organizații neguver­na­- mentale din Austria, Franța ori Belgia. Firește nu este încă totul gata dar în curând va fi, pentru că se dorește ca acest obiectiv – în care se vor ține toate genurile de evenimente precum nunți, botezuri, pomeni ori chiar simpozioane de orice gen – să fie finalizat până la Paști. Totul va fi modern şi cu toate utilităţile, conform normelor UE“ ne preciza Ștefan Muscă, primarul comunei Olari.

Recomandările redacției