Cermeianii au încheiat prima parte a campionatului cu o victorie superbă la Cugir, prima înfrângere pe teren propriu a Metalurgistului din acest sezon.
„Alb-roșii” au început fulminant, cu un gol încă din minutul 2: Tănase a reluat sub bară, din 7 metri, în mod acrobatic, centrarea din corner trimisă de Vezan.
Mai apoi, gazdele au preluat inițiativa și aveau să egaleze până la pauză, dintr-o lovitură de la 11 metri: Varga l-a faultat în careu pe Șaucă și Necșulescu a transformat cu un șut plasat, pe centru.
La pauză s-a intrat cu un rezultat de egalitate, și repriza a doua se anunța una grea pentru elevii lui Anca, dar nu s-a dovedit să fie așa. Cermeianii au ieșit mai montați de la vestiare și au ratat mai multe șanse până la golul de 1-2 al lui Capătă: Lansat de Vezan, acesta a profitat de eroarea lui Neagu și a trimis pe lângă Bănică din 12 metri central.
Fostul vârf al UTA-ei a realizat „dubla” șapte minute mai târziu cu o execuție superbă de la 16 metri, șut în diagonală, în dreapta lui Bănică, după un contraatac.
Pe final, mai exact în minutul 88, Lemac a redus din diferență cu un șut din 5 metri după o centrare a lui L. Tudor, dar a fost prea târziu pentru gazde și Cermeiul a înche­iat anul cu un succes mare pe te­renul unei candidate la promovare.
Victoria a urcat Cermeiul pe poziția secundă, la trei puncte de liderul Lipova și la unul în fața Crișului și a Dumbrăviței.
Formații:
Cugir: N. Bănică – Dohotariu, I. Tătaru, Șt. Radu, M. Neagu (63, G. Goronea) – Șaucă, Dican, Vaștag (76, Șuteu), Dicu (63, Cercel) – Necșulescu (68, L. Tudor) – B. Lemac. Rezerve neutilizate: Crivăț, Șuteu, Itu, Copiluși.
Cermei: Gârlea – Polgar, Rogojan, N. Varga, Sabău (88, Dolga) – I. Tănase, Vezan – Mager (89, Lupșe), Prună (78, Mihuța), Vlad – Capătă (80, Matiș). Rezerve neutilizate: Stănilă, Bulza.
Arbitri: N. Bodocan – Cl. Georgiu, Cr. Mureșan
Observatori: C. Făniță, E. Gîț.

Recomandările redacției